Home › Vereniging › Evenementen › ClubkampioenschapHome › Vereniging › Evenementen › Clubkampioenschap

De belangrijkste NSV-wedstrijd van het jaar!

Wie worden er clubkampioen van NSV? Elk jaar wordt het clubkampioenschap zowel voor de pupillen als voor de oudere jeugd en volwassenen gehouden op een maandagavond in februari, met voor iedereen elektronische tijdwaarneming! De clubkampioenschap is ook een leuk moment voor niet-wedstrijdschaatsers en cursisten om zich eens te meten met anderen en om een tijd neer te zetten.

Kijk op de evenementenkalender voor het juiste tijdstip en hoe je je kan opgeven.