Home › Vereniging › Natuurijs › NijmegenHome › Vereniging › Natuurijs › Nijmegen

Schaatsen rondom Nijmegen

Bij vorst wil NSV ook buiten op het natuurijs haar leden laten schaatsen; in onze Nieuwsbrief kun je lezen wat we daarvoor doen. Als NSV een toertocht organiseert is dat op het Wijchense Ven en lees je dat ook op deze website.

In de buurt van Nijmegen kun je buiten terecht bij de Hatertse Vennen, op het Wijchense Ven, het Wylermeer, de Oude Waal en natuurlijk op sloten en kanalen.

Voor veilig en gezellig schaatsen, ook voor jonge kinderen, kun je terecht op de schaatsbaan van Heumen. Daar heeft vereniging SNH een ijsbaan en koek en zopie.

Let op! Elk jaar gebeuren er ongelukken omdat sommige schaatsers te vroeg op natuurijs gaan schaatsen. Ga zeker niet als eerste het ijs op!