Bij deze nodigt het bestuur van NSV alle vrijwilligers uit om op 17 september 2011 deel te nemen aan de vrijwilligersdag. 's Middags is er een  bowling competitie bij ??????? en 's avonds een buffet met borrel bij Cafe Groenewoud.

Om je op te geven, kruis de onderdelen aan waaraan je deel wil nemen en met hoeveel personen je komt.

Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Heb je nog geen geldige loginnaam en wachtwoord voor deze website, dan kun je je hier registreren. Daarna kun je je online aanmelden voor deelname aan activiteiten.

Vrijwilligersdag

-- Geen vermeldingen --