Home › SHORTTRACK › Shorttrack ClubtourHome › SHORTTRACK › Shorttrack Clubtour
Shorttrack Clubtour in het Triavium!
Woensdag 26 Oktober

Wat gaat er gebeuren?
Degene die zich via de KNSB-site op tijd inschrijft krijgt een uitnodiging om gratis een uur lang te shorttracken. Ook de toegang tot het Triavium is dan gratis.
De ontvangst is in de VIP-room van het Triavium. Hier wordt ook in het kort uitgelegd wat er precies op het ijs gaat gebeuren.
Er staan meer dan genoeg shorttrackschaatsen gereed in alle maten. Zoek het paar uit dat je het meest comfortabel zit. Zoek een leuke leenhelm uit en een paar kniebeschermers, en je bent gereed voor je eerste shorttrack-ervaring.

De clinic
De clinic is één snelle opeenvolging van een zevental logische stappen, die je telkens wat verder brengen. Het begint met wennen aan rare ijzers, een nieuw evenwichtsgevoel, de eerste serieuze aanval op de bochten, de snelheid wat omhoog, hoe hard durf je uiteindelijk bij een Steigerung, en als toetje: een shorttrackwedstrijd. Knallen! Vergeet alles wat je geleerd hebt. Ga ervoor! Daarna heb je nog even tijd om te proberen hoe het ook alweer echt zou moeten.
Sorry, maar een uur duurt niet langer.

Wat moet ik doen?
Geef je op via de KNSB. Klik op 'Nijmegen' voor de inschrijfpagina. Vul je gegevens in en vink de clinic van 26 oktober in het Triavium aan.
Bij het vakje Beginners/Gevorderden kan je kiezen:
Klik 'Beginners' aan wanneer je de clinic van 18:15 tot 19:45 wil volgen.
Klik 'Gevorderden' aan wanneer je de clinic van 19:45 tot 21:15 wil volgen.

Het programma van de twee clinics is identiek. Je niveau is niet belangrijk.
De clinic is alleen geschikt voor degenen die al kunnen overstappen.

Vanaf 20 oktober krijg je per email een bevestiging van je deelname en wat meer precieze informatie.

Welkom bij de Shorttrack Clubtour in het Triavium!

Met vriendelijke groet,
Theo