NSVNieuws
Uitgelichtfoto's
Home › Vereniging › Nieuws VerenigingHome › Vereniging › Nieuws Vereniging

Jeugd Nieuws: Inschrijvingen Schaats jij al lopen storm!
   (20-09-2017)

De inschrijvingen voor de schaatscursus Schaats jij al? lopen storm!

Met nog 10 dagen tot de start op zaterdag 30 september, hebben zich al 170 kinderen ingeschreven.
Maar we zitten nog niet vol!

Wil je in 5 zaterdagochtenden de basis van het schaatsen leren zodat je helemaal klaar bent voor de winter of wil je schaatsen als sport uitproberen of zomaar omdat het leuk is? Schrijf je dan nu in via de Schaats jij al? webpagina.

(Terug naar boven)


Shorttrack Nieuws: Shorttrack gestart met nieuwe seizoen!
   (18-09-2017)

Vandaag, maandag 18 september, is om 18:00 de eerste groep short trackrijders gestart.

(Terug naar boven)


Langebaan Nieuws: Schaatsen op zondagavond bij Thialf in Triavium
   (17-09-2017)

Als je op zondagavond wilt trainen voor langebaan in Triavium kan dat en wel bij vereniging Thialf.

De eerste training is op 8 oktober aanstaande van 19.15 tot 20.45 uur. We trainen in minimaal 3 niveaus.

In totaal zijn er 11 trainingsavonden plus een clubwedstrijd waaraan 'externe' deelnemers aan de training ook mee kunnen doen. Een trainingskaart kost ca. 125 euro.

Schaatsers die interesse hebben kunnen sowieso een keer vrijblijvend een avond meetrainen. Ze kunnen daartoe contact opnemen met Jeanette Vriesen, 0647349243 of met Jan Wardenaar, 0655781125.

Zie ook hun website.

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: Toegang tot Triavium in oktober voor schaatsen op NSV-ijs
   (16-09-2017)

Door Triavium is een nieuw kassa- en toegangssysteem aangeschaft. Deze is echter nog niet geschikt voor toegang met de Triaviumpas die alle leden van NSV en andere verenigingen gebruiken voor schaatsen op NSV-ijs. 

Daarom zal er een aangepaste manier van toegang zijn tijdens de trainingsuren.

Kom daarom bijtijds naar Triavium zodat je wel op tijd voor de training bent als de toegang wat langer duurt dan normaal!

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: Algemene Ledenvergadering op dinsdag 28 november 2017: belangrijk er bij te zijn!
   (16-09-2017)

De Algemene Ledenvergadering zal dit jaar op dinsdag 28 november 2017 zijn, start 20:00 in café Groenewoud. Je inbreng als lid van NSV is die avond extra belangrijk. 

Deze vergadering zal een voorstel tot vernieuwde Statuten en Huishoudelijk Reglement aan de aanwezige leden worden voorgelegd. De huidige Statuten en Huishoudelijk Reglement zijn namelijk al flink verouderd. Die kun je hier op onze website bekijken. Een voorstel wordt vooraf toegestuurd.

En natuurlijk willen we een vrijwilliger als Vrijwilliger van het Jaar bedanken voor de grote inzet voor onze vereniging. Heb je een idee wie dat voor het komend seizoen moet zijn, als opvolger van Martijn en Karin? Laat het uiterlijk 1 november a.s. weten via .

(Terug naar boven)


Langebaan Nieuws: maandagavondtraining recreanten langebaan 19:30
   (16-09-2017)

Op maandagavond traint een grote groep recreatieve langebaanschaatsers (NSLVR1), ongeveer 60 á 70 personen. Al enkele seizoenen is het puzzelen om voldoende trainers daarvoor te vinden. Het is immers voor trainers niet mogelijk om voldoende aandacht te geven aan elke deelnemer als de groep te groot is, bijvoorbeeld 20 of meer. Voor komend seizoen is het ook een puzzle.

Doede is gestopt als trainer voor recreanten Langebaan op maandagavond. Graag bedanken wij Doede voor zijn jarenlange inzet als enthousiaste trainer voor deze rijders.

Voor Emile is het helaas niet mogelijk het komend seizoen zelf training te geven. Vanuit zijn grote kennis en ervaring met langebaanschaatsen gaat hij wel de trainers begeleiden met trainingsadviezen en schema's. 

Als bestuur werken we er hard aan om voor vijf groepen trainers te vinden. De groepsgrootte zal worden beperkt tot 15 deelnemers per training, zodat ook het verschil in snelheid en ervaring niet te groot is. In het komende seizoen zullen in ieder geval Leon, Lisette en Sacha training geven. Iedereen die zich aanmeldt voor deze training krijgt vooraf aan maandag 2 oktober bericht hoe het komend seizoen er voor deze training uit zal zien. Op deze manier willen we ondanks beperkte beschikbaarheid van trainers de recreatieve langebaanschaatsers een zo goed mogelijke training aanbieden. 

Alternatief is deel te nemen aan dezelfde training op donderdagavond, 18:30 (NSLVR2). Of misschien wel deelnemen aan de marathontraining voor recreanten (NSMVR1) waar in het komende seizoen twee trainers training geven, ook op donderdagavond 18:30. Voor ervaren langebaanrijders kan marathontraining een leuke uitbreiding van de schaatservaring zijn.

Vragen hierover kunnen je stellen via .

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: Expositie over schaatsen bij NSV in bibliotheek Zwaneveld
   (04-09-2017)

Ga ook eens kijken bij de expositie van NSV in bibliotheek Zwaneveld, in winkelcentrum Dukenburg, tegenover Triavium.

 

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: Inschrijven voor trainingen en lidmaatschap van NSV
   (12-08-2017)

Het overzicht van trainingen van NSV en andere verenigingen in Triavium is bijgewerkt voor het komende seizoen 2017-2018.

 

Vanaf 1 september a.s. kun je je inschrijven voor de trainingen van NSV. Dan zijn de inschrijfformulieren op de website van NSV beschikbaar.

 

Lid van NSV worden gaat via het inschrijfformulier op de website dat nu al beschikbaar is.

 

Wij wensen alle leden van NSV een fijn schaatsseizoen toe, in Triavium en met wat geluk ook op natuurijs in de komende winter!

(Terug naar boven)

Copyright © 2013 nijmeegseschaatsvereniging.nl | website geoptimaliseerd voor een resolutie van 1024x78 of hoger i.cm. de laatste browserversies
Terug naar boven

Ogenblik a.u.b. ...