NSVNieuws
Uitgelichtfoto's
Home › Vereniging › Nieuws VerenigingHome › Vereniging › Nieuws Vereniging

Kunstrijden Nieuws: Kunstrijden - Marikenbokaal 18-02 - kom kijken!
   (31-01-2018)

Na onze zeer geslaagde show "Santa's Afterparty" zijn de kunstrijders op dit moment midden in het wedstrijdseizoen. Op zondag 18 februari organiseren wij de Marikenbokaal. Kom kijken!

Ze reizen voor de wedstrijden het hele land door, van Tilburg tot Heerenveen, in diverse categorieën. Kijk op Facebook voor de resultaten!

Aan de Marikenbokaal zullen er op zondag 18 februari ongeveer 90 rijders uit heel Nederland deelnemen. De wedstrijd wordt gereden van 9.00 tot 17.00 uur, in Triavium.

Naast de scorekaarten (starters 1 en 2, pupillen en aspiranten) zullen een aantal rijders vanuit het KNSB Bokalen-circuit een simulatiewedstrijd rijden.

Kom kijken naar deze topschaatsers! Entree is gratis! Meer informatie nodig? Dat kan via Kunstrijden van NSV.

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: Clubkampioenschap NSV
   (21-01-2018)

Maandag 26 februari 2018 is het zover: het clubkampioenschap van NSV wordt weer verreden!

Uiteraard is dit HET moment om te kijken hoe snel je nu echt bent of hoeveel sneller je bent geworden dit seizoen. En natuurlijk kun je deze avond aan je trainingsmaatje(s) bewijzen dat jij de snelste bent! Tegelijk is dit een mooi moment om eens uit te proberen hoe het is om een wedstrijd te rijden.
Natuurlijk meten we bij een wedstrijd je snelheid, maar meedoen is nog altijd veel belangrijker dan winnen! Als je zelfstandig een rondje kunt rijden op de ringbaan (zonder steeds te vallen), kun je meedoen. Iedereen die aan de start staat, is al een winnaar.

Jeugd

Voor de jeugd (tot 18 jaar) begint de wedstrijd om 17.30 uur. De afstanden die je rijdt, hangen af van je leeftijd en of je vaker wedstrijd rijdt.

Volwassenen

Voor de volwassenen (vanaf 18 jaar) begint de wedstrijd rond 19.30 uur. De wedstrijdrijders rijden 500 en 1500m, de recreanten rijden 500 en 1000m.

Wil je meedoen? Geef je dan snel op. Deelname is gratis!
Wedstrijdrijders (jeugd en volwassenen) schrijven zich in via inschrijven.schaatsen.nl
Recreanten (jeugd en volwassenen) schrijven zich in door een mail te sturen naar suzanvdbelt @ gmail.com (uiteraard zonder spaties). In die mail zet je:
-je naam
- je geboortedatum
- je trainingsgroep
- je trainer
Wij zorgen dan voor een leuke, bekende, tegenstander.

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: NSV op NK shorttrack 2018
   (08-01-2018)

Teun Boer debuteert op NK Shorttrack voor senioren

De 16-jarige Teun Boer van NSV, maar trainend bij het RTC Zuid, heeft afgelopen weekend zijn debuut gemaakt bij de Nederlandse Shorttrack Kampioenschappen voor senioren.
De Nijmeegse shorttracker deed het uitstekend op een NK waar veel jonge shorttrackers hun talent lieten zien. Teun Boer behaalde op zowel de 500m als de 1500m een Persoonlijk Record. Op de 1500 meter reed hij bijna 4 seconden van zijn beste tijd af. Ook op de 500m reed hij sneller dan ooit en werd daarmee zelfs 13de. Teun Boer wist uiteindelijk op het sterk bezette NK knap 21e te worden.
Oud NSV-er Rolf van Kleef (19) nam ook deel aan het NK. Hij mocht het in zijn eerste rit meteen opnemen tegen Sjinkie Knegt en Dylan Hoogerwerf. Rolf van Kleef werd uiteindelijk 23e van de 25 rijders.

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: Kerstshow kunstrijden: een leuk uitje tussen Kerst en Oud & Nieuw!
   (21-12-2017)

Op zaterdagavond 30 december presenteren de schaatsers van de Nijmeegse kunstrijvereniging hun tweejaarlijkse kunstrijshow.

 

Dit jaar staat de voorstelling in het teken van de winterse feestdagen. Met de show “Santa’s Afterparty” houd je het kerstgevoel nog even vast en blik je vooruit naar een spetterende jaarwisseling. Schaatsers van jong tot oud nemen je mee in hun winterse belevenissen. Van een rendiersleetocht en sneeuwpret in Winter Wonderland tot levend speelgoed onder de kerstboom en een proost op het nieuwe jaar!

 

Amira Willighagen, kunstrijdster bij de Nijmeegse schaatsvereniging en tevens operazangeres en winnares van Holland’s Got Talent zal de bezoekers op 30 december op een live zangoptreden trakteren met haar prachtige stem. Kleed je warm aan en kom genieten van de feestelijke show in het Triavium te Nijmegen.

 

Schaatsshow Santa’s Afterparty:

 

Zaterdag 30 december 19.00-21.30 uur, ijsbaan Triavium, Van Rosenburgweg 2 te Nijmegen.

 

Kaartjes online verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/kerstshow. Tickets 7,50 euro. 

 

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: Schaatsen bij NSV in de Kerstvakantie
   (12-12-2017)

In de Kerstvakantie is er een aangepast schema voor trainingen en Vrij Schaatsen op door NSV (maandag, woensdag, zaterdag, zondag) en RSC (dinsdag, donderdag) gehuurd ijs. Dit geldt voor trainingen van NSV en alle andere verenigingen van Baanvereniging Gelderse Poort.
 
Voor de trainingen Langebaan van alle verenigingen en Vrij Schaatsen van NSV-leden op maandagavond (18:00-22:15) op de ringbaan is er een extra training op zaterdagavond 23 december van 18:00-22:15. Er is geen maandagavondtraining op 25 december en 1 januari.
 
Alle overige trainingen voor Langebaan, Marathon en Shorttrack (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag) vervallen in de periode van zondag 24 december tot en met zaterdag 6 januari. Vanaf maandag 8 januari 2018 starten alle trainingen weer volgens schema.
 
Verder is er wél Vrij schaatsen voor NSV-leden op de ringbaan op zondag 24 en 31 december en op zondag 7 januari, van 08:45 tot 10:00.
 
Kunstrijden heeft in de Kerstvakantie aangepaste trainingstijden, zie daarvoor de Kalender op onze website.
 
Zij trainen extra om in de Kerstshow van zaterdag 30 december ons een mooi programma aan te bieden. Kom vooral, breng je familie en vrienden mee en koop vooraf je entreebewijs.
 
We wensen alle leden van NSV een fijne periode van Kerst en Nieuwjaar toe!

 

(Terug naar boven)


Jeugd Nieuws: KNSB enthousiast over jeugdopleiding "snelschaatsen" NSV
   (23-11-2017)

De KNSB heeft een uitgebreid interview met Anika Gooswilligen over het NSV jeugdplan "snelschaatsen" op de website gezet.
Het doel van "snelschaatsen" is om betere schaatsers op te leiden die meer plezier hebben in het beoefenen van de sport.

De KNSB vindt het NSV initiatief "snelschaatsen" een goed voorbeeld voor andere verenigingen.

Lees het artikel op de website van de KNSB: KNSB artikel "snelschaatsen" 

(Terug naar boven)

Copyright © 2013 nijmeegseschaatsvereniging.nl | website geoptimaliseerd voor een resolutie van 1024x78 of hoger i.cm. de laatste browserversies
Terug naar boven

Ogenblik a.u.b. ...