NSVNieuws
Uitgelichtfoto's
Home › Vereniging › Nieuws VerenigingHome › Vereniging › Nieuws Vereniging

Shorttrack Nieuws: Eerste podium plekken NSV Shorttrack seizoen 2017-2018
   (18-10-2017)

De eerste podium plekken zijn inmiddels al weer binnen voor de NSV Shorttrackers. In Belgie werd afgelopen zaterdag de klassieke opening Games verreden. Dit is de 1ste internationale wedstrijd voor de jeugd rijders. NSV Shorttrack was hier met 11 rijders aan de start, helaas moesten onze snellere Junioren naar Zoetermeer waar de 2de KNSB cup werd verreden.

In Turnhout kon je zien dat de NSV afstevend op een mooi seizoen. Kebba Njie werd 1ste bij de Jongens Pupillen-F, Josh Leconte werd 3de bij de jongens Pupillen-E en Jason Wilting behaalde de 3de plaats bij de jongens Pupillen-D. 

 

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: NSV Clubkleding
   (13-10-2017)

Wil je ook in een mooi NSV-trainingsjack, schaatsbroek of schaatspak schaatsen?
Bestel dan clubkleding via de webshop van Forte. De webshop is open tot 29 oktober 2017
Daarna kun je niet meer bestellen. Als je nu bestelt, dan wordt de clubkleding rond 25 januari 2018 geleverd. 
We organiseren drie pasavonden, op maandag 16 oktober as, maandag 23 oktober en donderdag 26 oktober, vanaf 19:00 uur in de hal op Triavium.
Het is heel verstandig om de kleding te passen. Bestelde kleding die niet past, kun je niet omruilen omdat de kleding op bestelling wordt gemaakt.
Voor meer vragen, mail Doede Boomsma of Jouke Osinga.

Vorig seizoen heeft NSV samen met onze leverancier Forte teruggeblikt en gesproken over de levering van de clubkleding aan NSV.

We krijgen nog steeds enthousiaste reacties van leden over het mooie design van de clubkleding. Er is belangstelling voor schaatskleding, wielerkleding en een loopshirtje.

Daarom hebben we besloten om in 2017-2018 door te gaan met de kledingleverancier Forte. 

Forte heeft een mooi aanbod met schaatsbroeken, salopeds, jacks, thermobroeken, wielerbroeken en hardloopshirtjes.

 

Met Forte hebben we afgesproken dat de clubkleding op 2 momenten per seizoen kan worden besteld. Dat is vlak na de start van het schaatsseizoen in oktober en in het voorjaar.

Daarmee kan de clubkleding in een grotere oplage worden besteld en gemaakt en dat is goedkoper.

De levertijd van de kleding is ca 8 tot 10 weken. De levertijd is nodig om de kleding te bestellen, te laten maken en af te leveren.

 

De kwaliteit

Bij een paar leden is gebleken dat de clubkleding soms harder slijt dan verwacht. Dat heeft een verklaarbare oorzaak.

De clubkleding van NSV bestaat vaak uit twee soorten stof. Een stof die niet is bedrukt en een stof die wel is bedrukt (gesublimeerd) met bijvoorbeeld ons logo.

Bij het ontwerp is daar rekening mee gehouden. Op plaatsen waar regelmatig wrijving of contact is, is de niet-bedrukte stof gebruikt. De bedrukte stof is gevoeliger voor slijtage.

Als je daar met een ruw of hard voorwerp langs gaat, kan er slijtage optreden. Door regelmatig gebruik is het logisch dat de bedrukte stof ook slijt. 

 

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: NSV vernieuwt administratie en website
   (13-10-2017)

Het systeem voor administratie van leden en financiën en de website van ClubWebWare helpt NSV al ruim 6 jaar om alles voor het schaatsen te organiseren voor en te communiceren naar onze leden. De website is direct verbonden met onze ledenadministratie en financiële administratie. Dat maakt uitwisseling van gegevens met onze leden makkelijker dan alles apart bij te houden, zoals vooraf aan 2011.

Binnenkort starten we met een nieuw systeem, van All United. Hier maken al veel sportverenigingen gebruik van.

Eerst gaan we de Ledenadministratie 'overzetten' naar het nieuwe systeem. Daarna volgen de financiële administratie en de website.

Leden zullen vooral aan de website merken dat er het nodige verandert en verbetert. Zo zal de website nog makkelijker en completer op je smartphone te bekijken zijn. En elk lid krijgt een eigen pagina waar hij al zijn gegevens kan bekijken en aanpassen. Het zal voorjaar 2018 zijn dat je een andere website van NSV zult zien. We houden je op de hoogte!

Ben je nieuwsgierig naar hoe dat er ongeveer uit gaat zien? Kijk dan hier en klik bovenaan bij Inloggen en klik dan met de ingevulde codes op Inloggen.

Heb je vragen of suggesties voor de nieuwe website? Mail dan naar .

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: Wil je naast leuk schaatsen ook wat doen voor NSV?
   (13-10-2017)

Met ruim 500 leden die ruim 40 verschillende trainingen volgen bij NSV is er hoop te organiseren voor en te vertellen aan onze leden.

We zoeken voor het Algemeen Bestuur van NSV voor de volgende functies:

Communicatie - de Nieuwsbrief maken (9 keer per jaar) uit bijdragen van anderen en versturen; samen met andere redacteuren de website beheren

Coördinator Langebaan - verbinding tussen trainers en deelnemers met het Algemeen Bestuur zodat we allemaal goed op de hoogte zijn van wat goed is om te weten.

Het Algemeen Bestuur komt 3 á 4 keer per jaar bij elkaar in café Groenewoud.

Voor het Dagelijks Bestuur zijn we ook nog op zoek naar uitbreiding, Algemeen Bestuurslid. Als je het wat lijkt: zoek vooral contact voor overleg over de werkzaamheden en de tijd die het kost.

Als je er meer over wilt weten: neem contact op met Mark van 't Hof () en Jouke Osinga (), of andere leden van het Algemeen Bestuur.

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: Algemene Ledenvergadering 2017 - dinsdag 28 november 20:00 - nieuwe statuten en Vrijwilliger van het Jaar
   (13-10-2017)

We gaan de statuten van NSV vernieuwen, van 1989 (bij oprichting van NSV) naar 2017. Een toelichting op de wijzigingen zal samen met de nieuwe statuten op de website worden geplaatst. Vanaf dinsdag 14 november zullen deze documenten op de website zijn geplaatst. Vragen over de statuten kun je vooraf stellen aan Jouke Osinga via 
 
Kom vooral om je stem aan de statuten te geven.
 
En zie wie de Vrijwilliger van het Jaar van 2017 gaat worden. Het is iemand die al jaren zijn bijdrage levert aan het schaatsplezier van NSV-leden.
 
De Algemene Ledenvergadering is zoals we gewend zijn in café Groenewoud en begint op dinsdag 28 november 2017 om 20:00.
 
Vanaf 19:30 ben je welkom om met andere leden bij te praten.

(Terug naar boven)


Verenigings Nieuws: Maandag 6 november en 18 december geen Vrij schaatsen om 21:00
   (13-10-2017)

De baanvereniging Gelderse Poort organiseert vier marathonwedstrijden voor recreanten. Twee marathons zijn op NSV-uren en wel op maandag 6 november en 18 december 2017 van 21:00 - 22:15.
Er is dan geen Vrij schaatsen. De trainingen van 18:00 (wedstrijdtraining) en 19:30 (training recreanten) gaan wél door.
En noteer alvast het volgende in je agenda. Doordat we maandag 25 december (Kerst) en maandag 1 januari (Nieuwjaar) niet terecht kunnen in Triavium is een extra datum gezocht. 
Dat is zaterdag 23 december 2017 van 18:00 tot en met 22:15.

(Terug naar boven)


Jeugd Nieuws: Start Schaats jij al? met meer dan 200 kinderen
   (29-09-2017)

Zaterdag 30 september is de start van Schaats jij al?

De trainers zijn er klaar voor om de 203 kinderen die zich hebben ingeschreven 5 geweldige zaterdagen te geven.

(Terug naar boven)


Jeugd Nieuws: Inschrijvingen Schaats jij al lopen storm!
   (20-09-2017)

De inschrijvingen voor de schaatscursus Schaats jij al? lopen storm!

Met nog 10 dagen tot de start op zaterdag 30 september, hebben zich al 170 kinderen ingeschreven.
Maar we zitten nog niet vol!

Wil je in 5 zaterdagochtenden de basis van het schaatsen leren zodat je helemaal klaar bent voor de winter of wil je schaatsen als sport uitproberen of zomaar omdat het leuk is? Schrijf je dan nu in via de Schaats jij al? webpagina.

(Terug naar boven)


Shorttrack Nieuws: Shorttrack gestart met nieuwe seizoen!
   (18-09-2017)

Vandaag, maandag 18 september, is om 18:00 de eerste groep short trackrijders gestart.

(Terug naar boven)


Langebaan Nieuws: Schaatsen op zondagavond bij Thialf in Triavium
   (17-09-2017)

Als je op zondagavond wilt trainen voor langebaan in Triavium kan dat en wel bij vereniging Thialf.

De eerste training is op 8 oktober aanstaande van 19.15 tot 20.45 uur. We trainen in minimaal 3 niveaus.

In totaal zijn er 11 trainingsavonden plus een clubwedstrijd waaraan 'externe' deelnemers aan de training ook mee kunnen doen. Een trainingskaart kost ca. 125 euro.

Schaatsers die interesse hebben kunnen sowieso een keer vrijblijvend een avond meetrainen. Ze kunnen daartoe contact opnemen met Jeanette Vriesen, 0647349243 of met Jan Wardenaar, 0655781125.

Zie ook hun website.

(Terug naar boven)

Copyright © 2013 nijmeegseschaatsvereniging.nl | website geoptimaliseerd voor een resolutie van 1024x78 of hoger i.cm. de laatste browserversies
Terug naar boven

Ogenblik a.u.b. ...