Home › Vereniging › Evenementen › OliebollentoertochtHome › Vereniging › Evenementen › Oliebollentoertocht

Op dinsdag 3 januari 2017 is er de jaarlijkse Oliebollentoertocht in Triavium en die is voor iedere langebaanschaatser ('norenrijder') toegankelijk.

Dit wordt door Triavium samen met NSV georganiseerd: iedereen betaalt entree, vanaf 19:00 inrijden en om 19:30 de start met voorrijders van NSV voor 50, 100 of 150 ronden.

Na afloop kunnen we samen bijpraten in café Pierre. Iedereen van NSV en andere schaatsers wordt hier van harte voor uitgenodigd. De chocolademelk met oliebol is aanwezig.

Zie voor januari 2017 het Nieuwsbericht.