Home › Shorttrack › Wedstrijd info › Overige WedstrijdenHome › Shorttrack › Wedstrijd info › Overige Wedstrijden

Overige Shorttrack Wedstrijden

De volledige lijst van alle shorttrack wedstrijden kun je vinden op http://www.shorttrackonline.info

Naast de andere Shorttrack competities zijn er nog andere wedstrijden waar je als wedstrijd rijder aan mee kan doen. Hieronder een kort overzicht van mogelijk interessante wedstrijden.

• Opening and Closing Games

2 1-daagse toernooien in Turnhout Belgie waar veel rijders uit Nederland, Belgie, Luxemburg aan mee doen. Het zijn lange dagen, maar zekers de moeite waard om aan mee te doen.

• Golden Sun Serie

• Internation Easter Tournooi in Gent
    • Closing Games in Turnhout
    • Speculaas Cup in Hasselt

Je hoeft niet aan alle 3 mee te doen, je mag ook gewoon voor 1 wedstrijd inschrijven.

• Nationale Pupillen Toernooien

• Arie Ravensbergen Bokaal in Leiden
    • Twente Bokaal in Enschede
  • Open Nederlands Kampioenschap

2-daagse wedstrijd om het open nederlands kampioenschap, ook voor Pupillen!

Voor meer informatie omtrent deze of andere wedstrijden kun je contact opnemen met een van de contact personen.