Home › Jeugd › TrainingenHome › Jeugd › Trainingen

Trainingen

Ook deze zomer zijn er weer zomertrainingen waaraan je je gratis kunt deelnemen (als lid van de NSV).

• Bostraining in Heumensoord op maandagavond (vanaf 30 maart)
  • Fietsen op dinsdagavond

Ook je vader, moeder, broertje of zusje kunnen meedoen. Kijk voor meer informatie onder aanmelden - zomertrainingen en vervolgens bij bostraining of fietsen

Zijn je ouders, broertje of zusje (nog) geen lid van de NSV dan kunnen ze deelnemen aan de zomertrainingen voor € 20 voor het hele zomerseizoen.

Voor prijzen en een totaal overzicht klik hier.

Training Basisvaardigheden Jeugd: NSJB

Ben je tussen de 5 en 12 jaar en oud en wil je leren schaatsen? Dan is de Training Basisvaardigheden Jeugd wat voor jou.

Voor de beginnende schaatsers is er elke woensdag een training op de funbaan. Deze training leert je schaatsen op een speelse manier. Je kunt beginnen met schaatsen op easy-gliders, ijshockeyschaatsen of kunstschaatsen. Als je voldoende basisvaardigheden hebt, kan je kiezen voor  lange baan, shorttrack of kunstrijden. Tijdens de training beoordeelt de trainer samen met de TC (Technische Commissie) of je eventueel door kunt schuiven naar NSLJR1 of NSLJR2 voor kinderen die al wat meer kunnen op schaatsen.
Deze training voor onze startende schaatsers noemen we NSJB: en vindt plaats op woensdag van 17:15 tot 18:15 uur.
Voor informatie  en proeflessen kun je contact opnemen met Martijn Boer. jeugd@nijmeegseschaatsvereniging.nl

Lange baan

Trainingen jeugd t/m 17 jaar op de ringbaan NSLJR1 en NSLJR2

Kijk bij Langebaan - Trainingen jeugd of ga er direct naar toe via volgende link:  Trainingen NSLJR1 en NSLJR2

Trainingen lange baan wedstrijdjeugd t/m 17 jaar

Kijk bij Langebaan - Trainingen jeugd of ga er direct naar toe via volgende link:  Trainingen NSLJW

Schaatsen is het leukst als je  in de  juiste groep traint. Voor het kiezen van  een trainingsgroep is het handig om eerst te overleggen met de  jeugdcoördinatoren van de  lange baan. Dus als je nieuw bent bij de NSV, of  je zou graag in een andere groep  willen trainen, neem dan contact op met  de  jeugdcoördinatoren.

Martijn Boer voor de NSJB (Basisvaardigheden) en NSLJR1 en NSLJR2:
jeugd@nijmeegseschaatsvereniging.nl

Anika van Gooswilligen voor de wedstrijdgroep (NSLJW):
wedstrijdjeugd@nijmeegseschaatsvereniging.nl