Home › Jeugd › AlgemeenHome › Jeugd › Algemeen
Bij schaatsvereniging NSV vinden we plezier in schaatsen het allerbelangrijkste. Ben je al een snelle schaatser of nog een beginner, je bent altijd van harte welkom.

We hebben ook trainingen voor kinderen die goed willen leren schaatsen. Zo wordt het schaatsen op de kunstijsbaan veel leuker. En ... zodra het winter is ga je iedereen voorbij: lekker schaatsen op natuurijs.

Voor kinderen van de basisschool groepen 4, 5 en 6 organiseren we aan het begin van het schaatsseizoen "Schaats jij al?" Deze cursus is een goede start om te wennen aan het schaatsen en te kijken of dit jouw sport is. Kijk verder bij Schaats jij al?

De NSV is een grote en gezellige vereniging met vier afdelingen:

Kunstschaatsen: Zweven over het ijs, supersnelle pirouettes en moves die niemand kan, behalve jij!

Shorttracken: Leuker, Beter en Sneller.

Lange baanschaatsen: net als Sven Kramer persoonlijke records rijden op verschillende afstanden, steeds de lat iets hoger leggen.

Marathonschaatsen: veel ronden bikkelen en kijken wie dan nog het snelst kan.

Elke afdeling heeft enthousiaste wedstrijdgroepen op verschillende niveaus en voor verschillende leeftijden. Bij alle afdelingen kun je aan de slag: van beginner tot gevorderde, van krabbelaar tot crack!

Kijk voor meer informatie over de trainingen bij trainingen en aanmelden.