NSVNieuws
Uitgelichtfoto's
Home › Jeugd › AlgemeenHome › Jeugd › Algemeen
Bij schaatsvereniging NSV vinden we plezier in schaatsen het allerbelangrijkste. Ben je al een snelle schaatser of nog een beginner, je bent altijd van harte welkom.

We hebben ook trainingen voor kinderen die goed willen leren schaatsen. Zo wordt het schaatsen op de kunstijsbaan veel leuker. En ... zodra het winter is ga je iedereen voorbij: lekker schaatsen op natuurijs.

Voor kinderen van de basisschool groepen 4, 5 en 6 organiseren we aan het begin van het schaatsseizoen "Schaats jij al?" Deze cursus is een goede start om te wennen aan het schaatsen en te kijken of dit jouw sport is. Kijk verder bij Schaats jij al?

Bij NSV willen we de jeugd goed leren schaatsen: de secties shorttrack en langebaan schaatsen pakken dit gezamenlijk op, met snelschaatsen voor de jeugd.

Na snelschaatsen kan je je specialiseren/verbeteren binnen een van de secties van de NSV.

Shorttracken: Leuker, Beter en Sneller.

Lange baanschaatsen: net als Sven Kramer persoonlijke records rijden op verschillende afstanden, steeds de lat iets hoger leggen.

Kunstschaatsen: Zweven over het ijs, supersnelle pirouettes en moves die niemand kan, behalve jij!

Marathonschaatsen: veel ronden bikkelen en kijken wie dan nog het snelst kan.

Elke sectie heeft enthousiaste wedstrijdgroepen op verschillende niveaus en voor verschillende leeftijden. 

Voor aanmelden training van NSV ga naar het tabblad aanmelden!

Copyright © 2013 nijmeegseschaatsvereniging.nl | website geoptimaliseerd voor een resolutie van 1024x78 of hoger i.cm. de laatste browserversies
Terug naar boven

Ogenblik a.u.b. ...