Home › Vereniging › Webredactie › Handleiding › ClubmailHome › Vereniging › Webredactie › Handleiding › Clubmail
Clubmail
Wordt per e-mail in het schaatsseizoen één keer per maand verstuurd en daarbuiten één keer per twee maanden. Nieuwsberichten in de Clubmail worden kort weergegeven in tekst waarbij een weblink verwijst naar meer informatie op de website, bijvoorbeeld in Nieuws of specifieke webpagina's.
De Clubmail wordt naar alle leden verstuurd en teven naar andere verenigingen van baanvereniging Gelderse Poort en naar Triavium.

Afspraak is dat de berichten voor Clubmail volledig als Clubnieuws op de website wordt geplaatst en in korte tekst met weblink voor de Clubmail worden aangeleverd via . De tekst die wordt aangeleverd dient redactioneel in orde te zijn. Dat betekent compleet, zonder spelfouten en met weblink.
Hester Pardoel is de eindredacteur en verzender van de Clubmail. De uiterste datum van aanleveren van berichten wordt door haar per mail aangekondigd.