Home › Langebaan › Recreatief › Training volwassenenHome › Langebaan › Recreatief › Training volwassenen

Leden die het schaatsen nog beter onder de knie willen krijgen én degenen die zich wel eens lekker in het zweet willen rijden, maar niet gericht zijn op het rijden van wedstrijden, kunnen zich aanmelden voor onze trainingsgroepen.

- NSLVR1: maandag van 19:30 - 20:45 uur. Deze training is bedoeld voor beginners en gevorderde schaatsers.
 - NSLVR2: donderdag van 18:30 - 19:45 uur. Training alleen voor gevorderde en vergevorderde schaatsers.

Op het ijs zul je worden ingedeeld bij de juiste niveaugroep.

Voor prijzen, zie kosten trainingen. Aanmelden via abonnementen.

Voordat u zich voor trainingen kunt inschrijven, moet u eerst lid worden van de NSV. U kiest dan een naam en wachtwoord, waarmee u kunt inloggen op deze site en  direct online kunt aanmelden voor een of meer trainingen, mits er plaats is voor nieuwe aanmelding.

Als NSV lid kun je je inschrijven voor één of voor meerdere trainingen.

Voor nadere informatie gelieve het contactformulier in te vullen.