Home › Vereniging › Evenementen › Toertocht op natuurijsHome › Vereniging › Evenementen › Toertocht op natuurijs
Schaatsen rondom Nijmegen
Bij vorst probeert de NSV ook buiten op het natuurijs aanwezig te zijn; Clubnieuws vermeldt de initiatieven op dit gebied. Als NSV een toertocht organiseert is dat op het Wijchense Ven en lees je dat ook op deze website.

In de buurt van Nijmegen kun je buiten terecht bij de Hatertse Vennen, op het Wijchense Ven, het Wylermeer, de Oude Waal en natuurlijk op sloten en kanalen.

Let op! Elk jaar gebeuren er ongelukken omdat sommige schaatsers te vroeg op het ijs gaan. Ga niet als eerste het ijs op!