Home › NSV › Jubileum 25 jaar NSV › Schatzoeken Heumensoord (27 juni)Home › NSV › Jubileum 25 jaar NSV › Schatzoeken Heumensoord (27 juni)

De NSV viert feest!

Schatzoektocht: "Vind jij de schat van Heumensoord?"

Wanneer: 27 juni: start 19.00u, verzamelen vanaf 18.40u
Waar: de slagboom op de Beukenlaan (locatie bostraining)
Kosten: €1 p.p. (contant meenemen)
Verzorging: onderweg wat lekkers, na afloop limonade
Na afloop: napraten in café Groenewoud (voor wie wil)

De 2e jubileumactiviteit, de schatzoektocht, is een dag vervroegd naar vrijdag 27 juni om 19.00u. Dit vanwege de clubkampioenschappen van SNH Heumen en de kwartfinale van het WK voetbal op de zaterdagavond.

Als commissie hebben we inmiddels de speurtocht al helemaal uitgezet en de schat begraven. Dat was een gezellige zaterdagochtend in het schitterende Heumensoordse bos! Het belooft een gezellige, avontuurlijke avond te worden. Deze activiteit is voor jong en oud en wij stellen de groepen voor jullie samen!

De inschrijving is gesloten.

NSV Jubileum speurtocht: Vind jij de schat van Heumensoord?