Home › NSV › Jubileum 25 jaar NSV › Stuif-in & barbecue (20 sept)Home › NSV › Jubileum 25 jaar NSV › Stuif-in & barbecue (20 sept)

Stuif-in & Barbecue

Wanneer: zaterdag 20 september, van 14.30u tot 16.30u
Waar: Universitair Sportcentrum, Heijendaalseweg 141 te Nijmegen
Kosten: €2 p.p. (contant meenemen)
Verzorging: een natje en een droogje
Na afloop: de jaarlijkse NSV barbecue, dit keer bij de familie Casanova in Overasselt (adres krijg je per e-mail, aanvang 18.00u, tot ca. 20.30u)

De 3e jubileumactiviteit is een leuke activiteit voor (wederom) alle leeftijden, namelijk een Stuif-in. We hebben een spellen circuit bedacht met moeilijkere en makkelijkere onderdelen zodat er voor alle deelnemers een uitdaging is! Jong en oud worden uitgedaagd en daarom zijn alle leden welkom! Broertjes, zusjes, vriendjes en ouders/ verzorgers zijn ook van harte welkom. We hopen op minstens 100 deelnemers.

De NSV viert feest in 2014 en 2015, wees er bij!

Aanmelden kan via deze link.

Inschrijven BBQ en/ of Stuif-in

Voor een impressie van 2013, bekijk onderstaand filmpje: