Home › NSV › Jubileum 25 jaar NSV › Jubileumdag: 25 jaar NSV (15 nov)Home › NSV › Jubileum 25 jaar NSV › Jubileumdag: 25 jaar NSV (15 nov)

Feestelijke Jubileumdag!

GRATIS voor álle leden, jong en oud

Verlengde inschrijving tot en met dinsdagavond 00.00u! -  we zijn op 222 deelnemers uitgekomen. Super!

(Klik voor vergroting)

Wanneer: zaterdag 15 november, start om 14.00u tot ±22.00u.
Waar: IJsbaan Triavium, Behouden Huijs, kunstrijd/ shorttrackbaan, ringbaan, begane grond
UPDATE: TOEGANG GRATIS VOOR LEDEN!
Niet leden (familie, vrienden) betalen: €14,50 (volwassenen) en €9,50 (t/m 12 jaar)
Bezoekers/ kijkers voor demo's en shows mogen gratis naar binnen maar niet zelf meedoen aan het programma

Op 14 november bestaat NSV 25 jaar en dat vieren we zaterdag de 15e. NSV heeft voor jou en alle leden een super leuk programma samengesteld. We huren er de ijsbaan voor af! Zie hieronder het DEFINITIEVE PROGRAMMA.

IJsactiviteiten

• Langebaan met: clinics met Annamarie Thomas + schaatstrainers, buffeltocht, vrij schaatsen, SOM-programma, jeugdactiviteit met Annemarie Thomas, rondetijdenspel, andere kant op schaatsen

• Kunstrijdbaan met: clinic met Dmitri & Rachel Epstein, uitproberen kunstrijden (gratis schaatsen van de KNSB beschikbaar), Zumba en touwtje-spring training, kunstrijd-show door NSV kunstrijders voor alle andere leden (van 19.00 - 19.45u)

• Shorttrackbaan met: clinics met Niels Kerstholt, uitproberen shorttrack (gratis schaatsen van de KNSB beschikbaar),

Off-ice activiteiten:

• Warm eten inbegrepen, iedereen ontvangt tevens een aantal consumptiebonnen en er is chocolademelk bij ontvangst.

• We maken een clubfoto met alle leden die je zelf kunt downloaden en printen!

• Cursus schaatsen slijpen met speciale aanbieding door Stouwdam

• Supergezellige After-skate feestavond met o.a. muziek en quiz in Behouden Huijs (in Triavium)

• 's Avonds doorlopende diapresentatie met foto's door de tijd heen (mail je foto's door, max. 10 Mb per mail)

• Uitreiking en afgifte van het PRACHTIGE jubileumboek "25 jaar NSV". Voor maar €15 is deze van jou.

De NSV viert feest in 2014 en 2015, wees er bij!

Aanmelden via deze link

Onze prominenten op 15 november zijn:

Annamarie Thomas Niels Kerstholt
 Annamarie Thomas