Home › Vereniging › Organisatie van NSV › Bestuur › Statuten - Handboek - BeleidsplanHome › Vereniging › Organisatie van NSV › Bestuur › Statuten - Handboek - Beleidsplan
De Statuten zoals bij oprichting op 14 november 1989 opgesteld. Deze versie is niet ondertekend. Aanpassing procedures is gewenst.

Het Handboek zoals op 15 januari 2008 definitief opgesteld. Niet is vermeld wanneer vastgesteld door het bestuur of ledenvergadering. Aanpassing overzichten werkwijzen en bedragen is gewenst.

Het Beleidsplan 2009-2014 zoals in maart 2010 voltooid. Niet is vermeld wanneer vastgesteld door het bestuur of ledenvergadering. Aanpassing naar nieuwe visie van NSV voor komende jaren is gewenst.