Home › OVERZICHT AANBOD TRAININGEN › Trainingen › non-menu › Abonnementen LangebaanHome › OVERZICHT AANBOD TRAININGEN › Trainingen › non-menu › Abonnementen Langebaan

Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Heb je nog geen geldige loginnaam en wachtwoord voor deze website, dan kun je je hier registreren. Daarna kun je je online aanmelden voor deelname aan activiteiten.

Abonnementen / Langebaan Jeugd Recreatief (ljr) Extern

NaamLocatieOmschrijvingDeelname
nsjs3: zaterdag 11:00-12:00 (jeugd)Triavium, ijshockeybaanShorttrack en Langebaan vaardigheden voor recreatieve jeugd.
(2)
nsjs2: woensdag 17:15-18:15Triavium, ringbaanSchaatsles voor de jeugd.
nsjs1: dinsdag 18:15-19:15Triavium, ringbaanSchaatsles voor de jeugd
(6)

Abonnementen / Langebaan Volwassenen Recreatief (lvr) Extern

nslvr2: donderdag 18:30-19:45Triavium, ringbaan

Training voor gevorderde recreatieve schaatsers, gecombineerd met nslvw3.

(13)
nslvr1: maandag 19:30-20:45Triavium, ringbaanTraining voor recreatieve schaatsers, van alle niveau.
(60)

Abonnementen / Schaatsen Op Maat (SOM) Extern

NaamLocatieOmschrijvingDeelname
NSSOM: dinsdag 18:15-19:15Triavium, ringbaanSchaatsles voor jeugd en volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke handicap.
(1)

Mocht je geinteresseerd zijn in een training die niet in deze lijst staat, maar wel in de prijslijst, neem dan contact op met de ledenadministratie (ledenadministratie@nijmeegseschaatsvereniging.nl)

LET OP DE VOLGENDE VOORWAARDEN VOOR DEELNEMERS AAN WEDSTRIJDTRAINING:

Voor volwassenen:  Ik verplicht mij bij aanmelding tot het meehelpen als vrijwilliger aan één langebaanwedstrijd dit seizoen.

Voor jeugd: Ik verplicht mij bij aanmelding tot het meehelpen als vrijwilliger aan één langebaanwedstrijd dit seizoen én tevens meehelpen aan één training van JB of Schaats-jij-al?

Abonnementen / Langebaan Jeugd Wedstrijd (ljw) Extern

NaamLocatieOmschrijvingDeelname
nsljw1: maandag 18:00-19:15Triavium, ringbaanVoor wedstrijdjeugd.
nsljw2: woensdag 18:30-19:45Triavium, ringbaan

Voor wedstrijdjeugd.

(5)
nsljw3: donderdag 18:30-19:45Triavium, ringbaan

Voor wedstrijdjeugd.

(9)

Abonnementen / Langebaan Volwassenen Wedstrijd (lvw) Extern

NaamLocatieOmschrijvingDeelname
nslvw1: maandag 18:00-19:15Triavium, ringbaanWedstrijdtraining langebaan voor volwassenen op maandagavond.
nslvw3: donderdag 18:30-19:45Triavium, ringbaan

Wedstrijdtraining langebaan voor volwassenen, gecombineerd met nslvr2, op donderdagavond.

(4)
nslvw2: woensdag 18:30-19:45Triavium, ringbaanWedstrijdtraining langebaan voor volwassenen op woensdagavond.
(4)