Home › OVERZICHT AANBOD TRAININGEN › Trainingen › non-menu › Abonnementen ShorttrackHome › OVERZICHT AANBOD TRAININGEN › Trainingen › non-menu › Abonnementen Shorttrack

Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Heb je nog geen geldige loginnaam en wachtwoord voor deze website, dan kun je je hier registreren. Daarna kun je je online aanmelden voor deelname aan activiteiten.

Abonnementen / Shorttrack (st) Extern

NaamLocatieOmschrijvingDeelname
nsst1: maandag 18:00-19:00Triavium, ijshockeybaan

Training voor Shorttrack selectieleden. Deelname na instemming van Theo Wegman ()

(16)
nsst2: woensdag 19:00-20:00 (wedstrijdjeugd)Triavium, ijshockeybaanShorttrack wedstrijdjeugd
(13)
nsst3: woensdag 20:15-21:15 (jeugd + volw.)Triavium, ijshockeybaanShorttrack voor gevorderde jeugd en volwassenen.
(13)
nsjs3: zaterdag 11:00-12:00 (jeugd)Triavium, ijshockeybaanShorttrack en Langebaan vaardigheden voor recreatieve jeugd.
(1)

Mocht je geinteresseerd zijn in een training die niet in deze lijst staat, maar wel in de prijslijst, neem dan contact op met de ledenadministratie (ledenadministratie@nijmeegseschaatsvereniging.nl)