Home › AANMELDEN › Zomertrainingen › FietsenHome › AANMELDEN › Zomertrainingen › Fietsen

Zomertraining met NSV is een mooie manier om buiten Triavium je op het komende schaatsseizoen voor te bereiden.

OP DE RACEFIETS VANAF TRIAVIUM VOOR VOLWASSENEN
Vanaf dinsdag 11 april
 kun je op de racefiets met trainer Geert van den Heuvel aan je duurconditie gaan werken.

Start vanaf Triavium, elke dinsdag om 18:30 bij de entree van Triavium, eindtijd ongeveer 20:30.
We rijden dan verschillende routes van 35-40 km, met een gemiddelde snelheid van 26-28 km/u. Er zijn hieraan voor leden van NSV geen kosten aan verbonden. Je kunt aansluiten zonder je aan te melden.
Vragen over fietstraining? Mail naar Geert:

OP DE RACEFIETS VOOR JEUGD VANUIT BEMMEL
Wil  je  gaan  racefietsen?  Kijk  dan  eens  bij:  TWC  ‘t verzetje  in  Bemmel.  Daar  hebben  ze de  juiste voorzieningen  voor  beginnende jeugd.

Veel sportplezier deze zomer!