Home › Marathon › Training voor de marathonHome › Marathon › Training voor de marathon

Leden die zich willen voorbereiden op het schaatsen van lange toertochten of (club)marathonwedstrijden kunnen zich inschrijven voor onze marathontraining. Deze training voor recreanten is op:

- donderdag van 18:30 - 19:45 uur

Voor prijzen en aanmelden Aanmelden.

Goed nieuws voor marathonwedstrijdrijders!

Dit seizoen is er (sinds jaren) weer een training voor wedstrijdmarathonschaatser die op regionaal of landelijk niveau marathonwedstrijden willen schaatsen. Deze training wordt gegeven door de bekende marathoncrack Casper Helling, tevens houder van het werelduurrecord op de schaats.

Zie voor meer informatie, zie hier.