Home › Jeugd › Trainingen › LangebaanHome › Jeugd › Trainingen › Langebaan

Trainingen jeugd t/m 17 jaar op de ringbaan NSJS1 en NSJS2

Wil je het schaatsen nog beter onder de knie krijgen, en wil je je wel eens lekker in het zweet rijden, de bocht (beter) leren, dan kun je je aanmelden voor onze trainingsgroepen voor de langebaan. Bij deze trainingen wordt er op noren geschaatst.

Je kunt kiezen uit de volgende dagen, dinsdag van 18:15 tot  19:15 uur  of woensdag van 17:15 tot 18:15 uur. Deze trainingen noemen we NSJS1 (dinsdag) en NSJS2 (woensdag).

Voor een proefles of vragen kun je contact opnemen met Martijn Boer (zie hieronder).

Trainingen langebaan wedstrijdjeugd t/m 17 jaar

Speciaal voor wedstrijdrijders heeft de NSV een wedstrijdgroep (NSLJW). Deze groep traint 2x per week op maandag van 18:00  tot 19.15 uur en op woendsag van  18.30 tot  19.45 uur. Als je goed kan schaatsen en je wilt graag wedstrijden rijden, kan je uitgenodigd worden voor de NSV-wedstrijdgroep.

Op donderdagavond is er het derde wedstrijdtrainingsuur (NSLJW3, 18.30-19.45 uur) voor NSV-wedstrijdrijders. Op dit uur wordt er getraind door de wedstrijdrijders van de shorttrack (op de langebaan/ringbaan). Wedstrijdrijders van de langebaan kunnen zich hierbij aansluiten als er voldoende plek is in die groep. Tijdens het trainingsuur op donderdag trainen de NSV wedstrijdrijders van de langebaan dan samen met de shorttrackers.

Belangrijk hierbij is dat je je alleen kan inschrijven voor NSLJW3 als je ook 2x in de wedstrijdgroep van de NSV traint (dus ook op maandag NSLJW1 en op woensdag NSLJW2). Het is dus een extra 3e trainingsuur.

Als je interesse hebt en/of je meer wil weten over de nieuwe donderdagtraining, dan kan je contact opnemen met Anika van Gooswilligen (wedstrijdjeugd@nijmeegseschaatsvereniging.nl). Ook als je vragen hebt over de andere wedstrijdtrainingen, inschrijven etc.

Coördinatoren trainingen jeugd

Voor een proefles en vragen kan je contact opnemen met:

Martijn Boer (coördinator trainingen jeugd) voor NSJS1, NSJS2 en NSJB. jeugd@nijmeegseschaatsvereniging.nl

Anika van Gooswilligen (coördinator wedstrijdtrainingen jeugd) voor NSLJW1, NSLJW2 en NSLJW3. wedstrijdjeugd@nijmeegseschaatsvereniging.nl