NSVNieuws
Uitgelichtfoto's
Home › Langebaan › NieuwsHome › Langebaan › Nieuws

Langebaan Nieuws: Schaatsen op zondagavond bij Thialf in Triavium
   (17-09-2017)

Als je op zondagavond wilt trainen voor langebaan in Triavium kan dat en wel bij vereniging Thialf.

De eerste training is op 8 oktober aanstaande van 19.15 tot 20.45 uur. We trainen in minimaal 3 niveaus.

In totaal zijn er 11 trainingsavonden plus een clubwedstrijd waaraan 'externe' deelnemers aan de training ook mee kunnen doen. Een trainingskaart kost ca. 125 euro.

Schaatsers die interesse hebben kunnen sowieso een keer vrijblijvend een avond meetrainen. Ze kunnen daartoe contact opnemen met Jeanette Vriesen, 0647349243 of met Jan Wardenaar, 0655781125.

Zie ook hun website.

(Terug naar boven)


Langebaan Nieuws: maandagavondtraining recreanten langebaan 19:30
   (16-09-2017)

Op maandagavond traint een grote groep recreatieve langebaanschaatsers (NSLVR1), ongeveer 60 á 70 personen. Al enkele seizoenen is het puzzelen om voldoende trainers daarvoor te vinden. Het is immers voor trainers niet mogelijk om voldoende aandacht te geven aan elke deelnemer als de groep te groot is, bijvoorbeeld 20 of meer. Voor komend seizoen is het ook een puzzle.

Doede is gestopt als trainer voor recreanten Langebaan op maandagavond. Graag bedanken wij Doede voor zijn jarenlange inzet als enthousiaste trainer voor deze rijders.

Voor Emile is het helaas niet mogelijk het komend seizoen zelf training te geven. Vanuit zijn grote kennis en ervaring met langebaanschaatsen gaat hij wel de trainers begeleiden met trainingsadviezen en schema's. 

Als bestuur werken we er hard aan om voor vijf groepen trainers te vinden. De groepsgrootte zal worden beperkt tot 15 deelnemers per training, zodat ook het verschil in snelheid en ervaring niet te groot is. In het komende seizoen zullen in ieder geval Leon, Lisette en Sacha training geven. Iedereen die zich aanmeldt voor deze training krijgt vooraf aan maandag 2 oktober bericht hoe het komend seizoen er voor deze training uit zal zien. Op deze manier willen we ondanks beperkte beschikbaarheid van trainers de recreatieve langebaanschaatsers een zo goed mogelijke training aanbieden. 

Alternatief is deel te nemen aan dezelfde training op donderdagavond, 18:30 (NSLVR2). Of misschien wel deelnemen aan de marathontraining voor recreanten (NSMVR1) waar in het komende seizoen twee trainers training geven, ook op donderdagavond 18:30. Voor ervaren langebaanrijders kan marathontraining een leuke uitbreiding van de schaatservaring zijn.

Vragen hierover kunnen je stellen via .

(Terug naar boven)Copyright © 2013 nijmeegseschaatsvereniging.nl | website geoptimaliseerd voor een resolutie van 1024x78 of hoger i.cm. de laatste browserversies
Terug naar boven

Ogenblik a.u.b. ...